Utazási irodák - Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda

Utazás kereső Utazási iroda kereső Kiemelt utak Kedvenc listám
Név: Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 27/a
Telefon: 411-1959, 411-1960
E-mail: E-mail küldése
Web: www.greentravel.hu
 

A Green Travel nyári üdülésekre és szervezett hétvégi városlátogatásokra specializálódott. Utaztatási filozófiánk lényege, hogy vendégeink a lehető legjobb minőségben tölthessék el a pihenés napjait, illetve,
hogy a minőségi kikapcsolódáshoz méltányos áron juthassanak hozzá.

Minden utazásszervező számára a legjobb minősítés az elégedett utas, aki boldogan és kipihenten tér vissza az eltöltött üdülésből. Büszkék vagyunk arra, hogy hatéves működésünk alatt már több tízezer elégedett ügyfelet szolgálhattunk ki. Folyamatos növekedésünket elsősorban a visszatérő és elégedett utasainknak köszönhetjük.

Utasaink elvárásaihoz igazodva folyamatosan bővítjük utazási palettánkat, magyarországi partnerirodáink számát, hogy ügyfeleink kívánságait, igényeit minél pontosabban teljesíteni tudjuk. Jelenleg több mint félezer magyarországi partnerirodánkon keresztül, azonos feltételek mellett lehet jelentkezni programjainkra.

Az idei évben tovább bővül nyári útjaink kínálata. A hagyományosan széles török szállodaválasztékunk további bővítése mellett, Rodosz és Kréta után immár Korfu is megtalálható görög ajánlataink között. A kiváló minőségű szállodák, a gyönyörű tengerpartok, a számtalan történelmi látnivaló, a kiváló ételek, és gondoskodó szakértelmünk a garancia arra, hogy tengerparti kikapcsolódásra vágyó vendégeink elégedetten térjenek haza pihenésükről.

Hét európai várost kínálunk a tartalmas városi utazások híveinek. Legyen szó akár Rómáról, Isztambulról, Londonról vagy Párizsról a minőségi ellátást központi kérdésnek tekintjük.

Visszatérő utazóink hűségét a "Green Card"-dal háláljuk meg, amellyel a már megismert színvonalú utazásokat a továbbiakban 10% kedvezménnyel vehetik igénybe nálunk.

Utazni jó, de jól utazni, és tartalmasan kikapcsolódni még jobb. Ne feledje: mi azért dolgozunk, hogy Ön minél kényelmesebben pihenhessen!

Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődését, és hamarosan Ön is részese lehet a Green Travel Utazási Iroda által nyújtott biztonságos élményeknek!

A Green Travel csapat
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Utazási ajánlat elhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign